HVEM ER VI?

 

Jegpudservinduer.dk er ejet af Frederik Kellmann.

Personligt prøver jeg hele tiden at rykke grænserne for hvordan jeg kan skabe en tryg balance for mine kunder så de er trygge ved at have mig i jeres hjem, samtidig med at jeg gerne vil fremstå professionel når jeg kommer ud og udfører mit arbejde.

I bund og grund søger jeg egentlig bare efter at blive jeres personlige vinduespudser fordi jeg også bare er et mennesker bag ved mit arbejde.

Vores ruter ligger i Storkøbenhavns området og kører fra Glostrup og helt op til Nivå området, hvis du er i tvivl om vi kører i dit område er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular og høre os ad.

HVORFOR SKAL I VÆLGE OS?

Puha, den er svær at forklare uden at skulle lyve og digte.

Men i bund og grund fordi at i er tilfredse med den ydelse vi kan levere og synes at vi opfylder de forhåbninger i havde til en vinduespudsers personlighed, respekt og kvalitetets krav som i havde stillet er blevet indfriet. Den største problemstilling indenfor arbejdet er hvis tingene ikke er blevet kommunikeret rent ud første gang og afstemt, det vi vil gerne prøve at undgå, for begge siders skyld.


Skal vi prøve at give hinanden en chance?